ACCIÓ: DIA SENSE COTXE, DIJOUS 28 D’ABRIL

SEMANAmovilidadOCT15

En un temps de rècords de temperatures globals, rècords del desgel i rècords de nivells de carboni a l’atmosfera, l’IES Emili Darder vol tenir el seu “momentun” i passar a l’acció.

És per això que el dia 28 d’abril celebrarem el dia sense cotxe, SERÀ EL NOSTRE GEST D’ACCIÓ CLIMÀTICA,  i les activitats previstes per aquest dia es resumeixen en els següents apartats:

  • Tallers per a primer i tercer d’ESO de seguretat vial. Aquests tallers tendran una part teòrica i una altra part pràctica al parc de Sa Riera. Contam amb la col·laboració de la policia local i la direcció general de mobilitat sostenible. Els nins i nines han de venir en bicicleta i dur el seu casc. Som conscients de la dificultat que això pot implicar per a moltes famílies però, seria de molta ajuda que tots els nins possibles duguessin la seva bici perquè encara que la policia ens faciliti alguna, sempre serà més divertit que el màxim de nins puguin participar. A més hi ha previst també realitzar una GINKANA EN BICI. 
  • Convidam a tota la comunitat educativa a participar en l’esdeveniment, utilitzant un medi de transport més sostenible que el cotxe: a peu, en bus o en bicicleta. Els nostres alumnes agafaran dades a través d’unes senzilles enquestes per després calcular la quantitat de CO2 deixam d’emetre el dia sense cotxe. El curs passat varen ser 16 Kg… quants seran enguany???? Aquestes dades s’exposaran el dia del medi ambient.

Per facilitar  i fer més segura la ruta facilitam aquest enllaços de l’ajuntamentCom circular per Palma en bicicleta i plànols del carril bici