Alerta: ha arribat un nou invasor

Amb la millora de les comunicacions i el canvi climàtic ha arribat un NOU INVASOR a conviure amb nosaltres i, amb ell noves malalties fins ara desconegudes, però que poc a poc s’aniran fent més familiars. Aquest darrers dies una d’elles ha estat notícia en tots els mitjans de comunicació, el ZIKA, però el mateix transmissor pot contagiar-ne d’altres com a CHIKUNGUNYA i DENGUE.

Una gran desconeguda és la CHIKUNGUNYA,   i des de CULTURA CIENTÍFICA hem volgut compartir el que hem averiguat sobre ella JA QUE EL PRIMER CAS ES VA DONAR EL MES DE JULIOL A VALÈNCIA I ÉS MÉS QUE PROBABLE QUE NOUS CASOS APAREGUIN DURANT AQUEST ESTIU.

NO HO OBLIDIS, HA VENGUT PER QUEDAR-SE ….MILLOR PREVENIR…

Fes-li una ullada als nostres posters sobre la CHIKUNGUNYA…NO T’ARREPENTIRÀS.